Кандидат за картина на месеца на copyrights.bg – Галина Николова

Скъпи читатели, възобновяваме конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg „Картина (снимка) на месеца“.

Първият кандидат за тази  година е Галина Николова от Велико Търново. Възпитаничка е на ВТУ със специалност „Изящни изкуства“. Специализира композиция в живописта, защитава и докторантура, свързана с църковни стенописи. Галина има самостоятелни изяви, а участва в общи изложби в стараната и чужбина, в пленери и симпозиуми. Освен талантлив художник, Галина е и преподавател по изобразително изкуство.

Със своя картина ли участва Галина в нашия конкурс? Отговорът е и да, и не!

картина

В конкурса „Картина на месеца“ могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни условие е да ни изпратите ваше оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullip4all.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на сайта за авторско право – copyrights.bg. В края на месец март ще представим на вашето внимание всички изпратени кандидатури и вие, нашите читатели, ще изберете „Картина/снимка на пролет 2016“. За награда на публиката ще се борят всички кандидати, независимо дали са били обявени от нашата комисия-жури за победител за месеца.

Всяка картина, която бъде обявена за месечен победител в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg, става и снимка на корицата в нашия фейсбук профил.

Етикети: , , , , , , ,