„Музика за нестандартни танци“ – интересен концерт на Брас Асоциация КОМБО и приятели

mishoБрас Асоциация КОМБО е последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов.

През есента на миналата година творческият дует, който в последните години често може да бъде посочен като “виновникът” зад множество брас и джаз проекти и събития, събра още петима изключителни джаз музиканта, с които, в продължение на осем месеца всеки петък радваше публиката на клуб Студио 5.

Резултатът: прилично количество безсънни петъци, още по-голямо количество щастливи лица и немирни ръце и крака, внушително количество изсвирени ноти и все по-богат репертоар. И, разбира се, един изключително добре сработен музикален отбор, в който всяка нота е на мястото си, а професионализмът и забавлението никога не се разделят. И това винаги си личи.

А, да, и първа авторска песен – “Искам да танцувам с теб” (музика Мишо Йосифов, текст – Вили Стоянов) – https://soundcloud.com/razzssociation/i-want-to-dance-with-you, която напусна звукозаписното студио преди няколки дни. Както и желанието на музикантите от Брас Асоциация КОМБО да споделят с повече хора радостта от това, което правят – неуморно, с обич и ей с такива големи усмивки.

“Искам да танцувам с теб” е само една от авторските композиции, които ще бъдат изпълнени на концерта на 25 септември, много от тях – за пръв път на живо. За първата си среща с публиката на голяма сцена, формацията е подготвила богата програма от авторски композиции на Мишо Йосифов, Вили Стоянов и Милен Кукошаров, както и песни от различни жанрове, облечени в нестандартни брас аранжименти.

За почитателите на джаза, духовата музика и нестандартните танци на възраст до 10 години – входът е свободен.

Етикети: , , , , , ,