Конкурс „Моята любима книжарница“

Моята любима книжарницаПървият в България конкурс, посветен на книжарниците, в който победителят ще бъде определен от читателите чрез пряко гласуване.

Това е първо по рода си предизвикателство, което ще изправи във вълнуващо съревнование книжарниците в България. В продължение на два месеца всички хора, които четат и които купуват книги, за които книжарницата е специално място, ще имат възможност да дадат своя глас за книжарницата, спечелила тяхната лоялност.

Целите, които си поставя конкурсът, са: чрез онлайн гласуване да бъде избрана любимата книжарница на България – тази, която е спечелила доверието на най-много хора и ги е превърнала в свои верни почитатели; да се утвърди като конкурс, в който не жури, а читателите, хората, заради които съществуват книжарниците, присъждат наградата; да се покаже уважение към професията на книжаря и към книжарниците като място за културни събития и социални контакти.

НАГРАДИ:
1. Книжарницата, събрала най-много гласове при онлайн гласуването по време на конкурса, ще получи приза „Любимата книжарница на България“ и ще спечели голямата награда – тридневна екскурзия до Лондон за един човек. Тя ще бъде получена от член на екипа, посочен от собственика. Пътуването включва организирано посещение на емблематична лондонска книжарница.

Книжарницата победител ще бъде обявена на 15 декември 2014 г. в сайта на конкурса www.lubimaknijarnica.com.

2. Гласуването по градове ще даде възможност да бъдат избрани и любимите книжарници на градовете, в които има повече от една книжарница – символична награда „Любимата книжарница на…“ (София, Пловдив, Благоевград, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, В. Търново, Сливен, Търговище и т.н.)

3. Един от всички гласували в конкурса ще спечели ваучер за книги на стойност 200 лв., осигурен от ИК „Кръгозор“. Името на печелившия ще бъде избрано чрез публично теглене на томбола на 14 декември 2014 г. в 12.00 ч. на щанда на ИК „Кръгозор“ по време на Софийския международен панаир на книгата в НДК. Печелившият ще може да закупи книги по избор в посочена от него книжарница (търговски обект, а не електронна книжарница).

На 15 декември 2014 г. в сайта www.lubimaknijarnica.com ще бъдат обявени имената на всички печеливши от томболата.

За своята любима книжарница можете да гласувате ТУК

Етикети: , , , , ,