Новата книга на Максим Бехар вече е на пазара

Максим БехарНай-новата книга на световно признатия PR експерт и бизнесмен Максим Бехар„5 минути до утре“ – вече е на пазара. В нея авторът представя нестандартна гледна точка по отношение на промените в света, които COVID-19 предизвика, и прави интересни прогнози за развитието на бизнеса в новата реалност.

Книгата се издава от издателство „Фабер“ и вече е в продажба на неговия сайт, както и в големите книжарници в страната.

„5 минути до утре“ е своеобразен наръчник за модерните лидери, в който Максим Бехар споделя своя дългогодишен опит, както и ценни съвети за успешен бизнес. Книгата е изключително актуална в настоящата ситуация и дава практически насоки как да бъдем по-гъвкави и да се адаптираме по-лесно към променящата се среда.

Книгата е предназначена за широк кръг от читатели – мениджъри, предприемачи, PR експерти, преподаватели, анализатори, както и за всички любители на качественото четиво, които искат да обогатят познанията си.

Журналистът Георги Милков казва за книгата: „Написана леко и с финес, така, само както авторът умее…

Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат и възпитаник на Harvard Kennedy School. Той е основател и Главен изпълнителен директор на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. Максим Бехар е Почетен генерален консул на Република Сейшели в България.

Етикети: , , ,