Кариера или не? – новата книга на Николай Василев

Николай ВасилевФакт е третата книга на Николай Василев – „Кариера или не? 10 фактора за успешно начало на кариерата“

Книгата може да бъде определена като сборник с препоръки как да се подготвим по-добре за по-успешен старт на кариерата. Според автора, тя може да бъде полезна за читатели от всякакви възрасти и във всякакви житейски роли – студенти и гимназисти, млади професионалисти, но също и преподаватели, родители, работодатели.

Николай Василев: „Младите ни хора не са напълно подготвени за пазара на труда, а бизнесът често е недоволен от „материала“, който излиза от университетите, български и чужди. В тази книга съм се опитал да систематизирам своите знания, възгледи и опит в областта на кариерното развитие, както и да представя мнението на успешни професионалисти, които са минали през целия този цикъл в последните 20 години – бивши студенти (в България или чужбина), сегашни служители в модерни компании (в България или чужбина), работодатели и преподаватели.“

Авторът има богат образователен опит и споделеното в книгата е от първо лице, което вдъхва на читателя доверието, че може спокойно да следва дадените съвети, от които вероятността да спечелиш е огромна.

Николай Василев и издателство Ciela организират представяне на книгата в хотел „Интерконтинентал“ (пл. Народно събрание 4) на 22 май 2018 г. (вторник) от 18:30 ч.

Авторът приканва читателите да изпращат коментари и критики към книгата на имейл careerornot@nullexpat.bg

Етикети: , , ,