Бъди част от първото българско председателство на Съвета на ЕС

Съвета на ЕСМинистерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 набира доброволци, които да участват в организирането и провеждането на събитията по време на първото Българско председателство.

Доброволците за Председателството първи ще установят контакт с пристигащите гости и международни делегации. Те ще имат ключова роля за формирането на първите впечатления за България като домакин.

Като доброволци за Председателството, вие първи ще установявате контакт с пристигащите гости и международни делегации в страната ни, ще имате ключова роля за формирането на първите впечатления за България като домакин, ще бъдете „лицето“ на Българското председателство и ще допринасяте за положителния образ на България.

В рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 се предвижда да се проведат над 200 срещи на различни нива.

За тяхната добра организация Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС ще разчита и на няколко основни групи от доброволци:

  • Доброволци, придружаващи делегациите на високо ниво
  • Доброволци, обслужващи информационните бюра
  • Доброволци, подпомагащи дейността на пресцентъра на Председателството

Всеки, който желае да допринесе за успеха на Българското председателство на Съвета на ЕС, може да кандидатства най-късно до 10 октомври 2017 г. Пълен списък на необходимите документи и адрес за изпращането им ще намерите ТУК.

Източник: Министерство на културата на Република България

Етикети: , ,