Представяне на книгата Моши моши, Япония

Юлияна Антонова-МуратаЕдна българка, която живее дълги години в Япония със семейството си, Юлияна Антонова-Мурата, споделя своите впечатления за обществото там. Възхитена от човешките отношения, как хората взаимно правят по-лесното си съществуване, тя предава чувството на сплотеност в първата си печатна рожба “Моши моши, Япония”.
С тази прекрасна книга ще се потопите в света на по-доброто, където сплотеността и единството са водеща животворяща сила! Книгата ще ви накара да вярвате, че ние сме тези, които променят действителността към
по-добро, като първо променяме себе си.
Представяне на книгата: 01.12.2016г. , гр. София, НДК , Литературен клуб Перото от 18:30ч. „Перото“ има за цел да съществува като истински дом на книгата, в който съдържанието се крие дори в топлата чаша кафе или ароматното вино, поднесени от най-усмихнатите хора в София.
За online  поръчка: https://academy.together.bg/Book/Details/18

Юлияна Антонова-Мурата е завършила 91 немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, след което немска филология и психология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Била е преподавател в Медицинския университет в София.
Юлияна Антонова-Мурата е дългогодишен дипломат и съпруга на японец. Като такава тя има възможността да живее на различни места по света – Германия, Русия, Англия, Китай, които опознава с любопитство и описва с любов. Има дипломатически специализации в Индия и Хърватия.
„Моши моши, Япония“ е първата  книга на Юлияна Антонова-Мурата, която живее със семейството си в Япония.

Етикети: , ,