Победители в конкурса Картина на месеца

Скъпи читатели, дойде време да обявим победителите за месец ноември в конкурса Картина/снимка на месеца на сайта за авторско право copyrights.bg. Това са участничките в категория „Ученици“ Никол, Дея и Михаела на 11 години. Те учат в 133-то СОУ „А. С. Пушкин“, което има дългогодишна история и традиции. За някои то е известно и като „Руското училище“, което се дължи на добрата подготовка по руски език, която получават възпитаниците му.

Никол, Дея и Михаела изпратиха на редакционния ни имейл editor@nullip4all.com своето „еко“ предложение, което по-късно днес ще стане и снимка на корицата в нашия фейсбук профил.

картина

Очакваме вашите нови предложения за участие в конкурса „Картина на месеца“. Могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни изискване е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullip4all.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на сайта за авторско право – copyrights.bg. Произведенията, изпратени до 30 ноември се борят за картина/снимка на месец ноември.

Всяка картина, която бъде обявена за месечен победител в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg, става и снимка на корицата в нашия фейсбук профил.

Етикети: , , , ,