Нови кандидати в конкурса на copyrights.bg

Щастливи сме, че конкурсът Kартина/снимка на месеца на сайта за авторско право copyrights.bg ни среща с толкова разнообразни участници. Миналия месец наш победител стана Силвия Артамоцева, художник и съосновател на столична галерия, а днес представяме на вашето внимание три съвсем млади участнички – Никол, Дея и Михаела са само на 11 години. И трите учат в 133-то СОУ „А. С. Пушкин“, което има дългогодишна история и традиции. За някои то е известно и като „Руското училище“, което се дължи на добрата подготовка по руски език, която получават възпитаниците му.

Никол, Дея и Михаела изпратиха на редакционния ни имейл editor@nullipbulgaria.com своето „еко“ предложение. Ето го и него:

copyrights

Както може би забелязахте в долния ляв ъгъл на снимката, момичетата дори имат свой авторски знак.

В конкурса „Картина на месеца“ могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни изискване е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullipbulgaria.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на сайта за авторско право – copyrights.bg. Произведенията, изпратени до 30 ноември се борят за картина/снимка на месец ноември.

Всяка картина, която бъде обявена за месечен победител в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg, става и снимка на корицата в нашия фейсбук профил.

Етикети: , , , ,