Ромео Смилянов – Победител в конкурса Картина на месец август на сайта за авторско право copyrights.bg

Скъпи читатели, приключи конкурса Картина/снимка на месец август на сайта за авторско право copyrights.bg. Благодарим на всички кандидати за активното участие и интересните и красиви оригинални произведения, които изпратиха на редакционния ни имейл. В конкурса участваха произведения на живописта, фотографията, плъстенето. Участваха както професионални художници и фотографи, така и любители. Специално поздравяваме най-младите ни участници Невелин на 14г от София и Десислава на 17г от Велико Търново.

Най-голям брой гласове събра художника Ромео Смилянов със своята картина „Венеция“.

Ромео Смилянов

Нашият победител започва да се занимава с рисуване на по-късен етап от живота си. Преди това се развива в съвсем различна сфера като дори има научни публикации в областта „Екология и опазване на околната среда“. Ето какво казва за себе си:

Ромео Смилянов„Рисувам откакто се помня, но превърнах тази първа любов на душата си в единствено и съдбовно занимание не обяснимо късно… Напук на живота, на образованието и на професионалната си съдба, на науката и на другите разпътни ветрове, които ме тласкаха към различни области на познание. Открих, че хобито е най-истинската същност на човека, защото в него той кодира сърцето си. Останалото, видяно и чуто, изучено и преживяно, е само подготовка за голямото ни призвание…“

Пожелаваме на Ромео професионални успехи и неизчерпаемо творческо вдъхновение. Ако желаете да се свържете с Ромео Смилянов, моля обърнете се към нашата редакция, ще се радваме да осъществим контакт.

Етикети: , , , ,