Кандидат за Картина на месеца на copyrights.bg – Мариана Гелова

Скъпи читатели, представяме на вашето внимание следващата творба, изпратена на редакционния ни имейл, за да участва в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg.

Авторът на това прекрасно произведение на изкуството е Мариана Гелова. За себе си тя казва, че дейностите, които развива и нещата, които прави, са свързани с опазване и разпространение на народните занаяти. Това е видно и от оригиналното произведение, което ни изпраща, а именно „вълнена картина“, изработена посредством способа плъстене.

Повече за Мариана, интересното и хоби/професия, опазването на културно наследство и нейното мнение по теми, свързани с авторско право, ще научите от интервюто с нея, което предстои да публикуваме следващата седмица.

Ето и предложението на Мариана Гелова:

mariana_gelova

В конкурса Картина на месеца могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни изискване е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullipbulgaria.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на сайта за авторско право – copyrights.bg. В края на месец август ще представим на вашето внимание всички изпратени кандидатури и вие, нашите читатели, ще изберете „Картина/снимка на лято 2015“. За награда на публиката ще се борят всички кандидати, независимо дали са били обявени от нашата комисия-жури за победител за месеца. Освен това, всяка картина, която бъде обявена за месечен победител в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg, става и снимка на корицата в нашия фейсбук профил.

Етикети: , , , , , ,