Кандидат за Картина на месеца на copyrights.bg

Скъпи читатели, представяме на вашето внимание следващата творба, изпратена на редакционния ни имейл, за да участва в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg. Авторът на това прекрасно произведение на изкуството е художника Ромео Смилянов. Интересното при него е, че започва да се занимава с рисуване на по-късен етап от живота си. Преди това се развива в съвсем различна сфера като дори има научни публикации в областта „Екология и опазване на околната среда“.

За себе си казва:

„Рисувам откакто се помня, но превърнах тази първа любов на душата си в единствено и съдбовно занимание не обяснимо късно… Напук на живота, на образованието и на професионалната си съдба, на науката и на другите разпътни ветрове, които ме тласкаха към различни области на познание. Открих, че хобито е най-истинската същност на човека, защото в него той кодира сърцето си. Останалото, видяно и чуто, изучено и преживяно, е само подготовка за голямото ни призвание…“
Ето и предложението на Ромео Смилянов, картина „Венеция“:
Ромео Смилянов

В конкурса Картина на месеца могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни изискване е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullipbulgaria.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на сайта за авторско право – copyrights.bg. В края на месец август ще представим на вашето внимание всички изпратени кандидатури и вие, нашите читатели, ще изберете „Картина/снимка на лято 2015“. За награда на публиката ще се борят всички кандидати, независимо дали са били обявени от нашата комисия-жури за победител за месеца.

Етикети: , , , ,