Кандидат за Картина на месеца на copyrights.bg

Скъпи читатели, представяме на вашето внимание следващата творба, изпратена на редакционния ни имейл, за да участва в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg. Авторът на снимката не е непознат за нас. По повод Световния ден на интелектуалната собственост интервюирахме Росен и той ни разказа за своя опит с фотографията, уважават ли се авторските права в сферата и още куп интересни неща.

Макар работата му да е свързана с известна доза публичност, Росен казва за себе си, че не търси известност. За него фотографията е потребност да покаже своето виждане за света около него, така както го възприема той.

Ето и неговото предложение:

rosen

В конкурса Картина на месеца могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни изискване е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullipbulgaria.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на сайта за авторско право – copyrights.bg. В края на месец август ще представим на вашето внимание всички изпратени кандидатури и вие, нашите читатели, ще изберете „Картина/снимка на лято 2015“. За награда на публиката ще се борят всички кандидати, независимо дали са били обявени от нашата комисия-жури за победител за месеца.

Етикети: , , , ,