Хулио Иглесиас ще пее в София с Хулио Иглесиас-младши

Хулио ИглесиасХулио Иглесиас е подготвил изнедада на българската аудитория: на  26 май в София в зала ”Арена Армеец” той ще пее на една сцена с Хулио Иглесиас-младши. Концертът по покана на Loud Concerts е с начало 20 часа. Първородният син на латино звездата върви по стъпките на баща: работи като модел известно време, но в крайна сметка се отдава на музикална кариера. И въпреки че все още не е постигнал световен пробив, Иглесиас-младши е един от любимите изпълнители в родината си.

Освен новината за предстоящата изява със сина си, Хулио Иглесиас сподели пред наши водещи медии, че се вълнува от срещата с българската публика, защото усеща с цялата си душа любовта на почитателите си. Надява се аудиторията да се наслади на хитовете от 47-годишната му кариера, които ще изпълни в София. И въпреки че музиката е неговото призвание, латино звездата призна, че е изключително привързан към съпругата и децата си.

Страстен почитател на хубавите вина и вкусната храна, Хулио Иглесиас с удоволствие ще се отдаде на местните деликатеси, за които пази прекрасни спомени.

Билети за концерта на Хулио Иглесиас на 26 май в зала “”Арена Армеец” все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly. Ценовите категории на билетите са от 60 лева до 140 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Повече информация на www.loudconcerts.bg

Етикети: , , ,