Орлин Павлов с BIG BAND CONCERT на 3 юни в зала България

Орлин ПавловПрез последните няколко години Орлин Павлов и ръководените от Ангел Заберски музиканти от Биг бенд „Брас асоциация” създадоха една от особено  успешните лайв колаборации у нас. Скоро проектът за пръв път ще намери своето място на сцената на зала България. На 3 юни (сряда) богатото и многопластово бигбендово звучене среща в пълния си блясък гласа на Орлин Павлов за едно голямо музикално събитие.

BIG BAND CONCERТ е поп, джаз и суинг проект. Музиката, която Орлин Павлов и бенда подбират, носи заряда на всеки от жанровете, а живото оркестрово изпълнение му придава характерната си дълбочина. Парчетата препращат към златната ера на суинга, блясъка на Холивуд и свободата на онова време, в което изкуството е бунт и най-естествен начин за изразяване. В концертa на Орлин ще се включат и музиканти от Софийска Филхармония, заедно с които той ще изпълни свои авторски песни, специално аранжирани за камерен оркестър.  Музиката му ще намери нова форма и ще прозвучи по едновременно познат, но и нов начин.

BIG BAND CONCERТ е вдъхновен още от 100-годишнината от рождението на Франк Синатра. Емблематичен за музиката на 20 век, Синатра оставя следа, впечатляваща със своето значение за развитието на джаза въобще. С неизчерпаема харизма той изпълнява парчета като I`ve Got You Under My Skin, Luck Be A Lady, Strangers in the Night, My Way, New York, New York, част от които ще чуем и на 3 юни в зала България.

Концертът на Орлин Павлов с Биг бенд „Брас асоциация” с диригент Ангел Заберски и Софийска Филхармония се очертава като събитие с необикновен емоционален и музикален заряд.

Брас Асоциация

Източник: Брас асоциация § STAR PR

Етикети: , , , , , ,