Brazzobrazzie 19 до 21 февруари 2015 в Sofia Live Club

BrazzobrazzieЧетвъртото зимно издание на фестивала Brazzobrazzie, посветен на сладката лудост и на красотата на духовата музика, ще се проведе от 19 до 21 февруари 2015 в Sofia Live Club. Фестивалът, организиран от Брас Асоциация, с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills, няма търпение да се похвали с отличната си международна програма. Шест банди, виртуози в освобождаването на духа на забавлението и на радостта от живота, в продължение на три вечери ще забъркват цветни музикални коктейли от фънк, суинг, джаз, огнени ромски ритми, рок, пънк, реге,… И, разбира се, с двете задължителни съставки – мощни брас и страст.

Шест банди, виртуози в освобождаването на духа на забавлението и на радостта от живота, в продължение на три вечери ще забъркват цветни музикални коктейли от фънк, суинг, джаз, огнени ромски ритми, рок, пънк, реге,… И, разбира се, с двете задължителни съставки – мощни брас и страст.

Много неща ще се случат за пръв път на Brazzobrazzie тази година. Това, което със сигурност ще се случи за пореден, е тридневният музикален празник с меломанския привкус на Bushmills.

Повече за фестивала можете да научите на http://www.brazzobrazzie.com/

Етикети: , , ,