Anastacia с концерт в София благодарение на Loud Concerts

Loud Concerts - АнастейшаАмериканската поп икона Anastacia ще пее за пръв път пред българските си почитатели. Концертът по покана на Loud Concerts ще се състои на 16 април 2015 година, а мястото е зала 1 на НДК. Визитата на суперзвездата у нас е част от световното й турне “Resurrection Tour 2015”, което стартира с европейски дати през януари.

Билетите за концерта на Anastacia в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly от утре, 6 януари. Цените са от 55 до 115 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Турнето на “малката дама с голям глас” (висока е 157 см.) е в подкрепа на последния й шести студиен албум от миналата 2014 г. “Resurrection” – първата продукция с авторски песни след “Heavy Rotation” от 2008 година. Високо оценен от критиката и почитателите на Anasacia, той влезе в Топ 10 на много от европейските чартове, в т.ч. тези на Германия, Италия и Великобритания.

Създаването на песни помага да изтласкаш настрана мрачните моменти”, признава поп иконата. “Възможността да разкажа историята си ми помага много. ‘Stupid Little Things’ е за това да не преувеличаваш проблемите си. За мен това означава: не се съсредоточавай върху дребните неща!

За ‘Resurrection’ тя напълно се фокусира върху това да създаде музика като онази, която я изстреля в звездната орбита. Физически здрава и изпълнена с ентусиазъм, тя доказа отново таланта и изключителните си качества.

На концерта в София през пролетта, Anastacia ще зарадва българските си фенове както с песни от новия си албум, така и с най-известните си хитове.

За повече информация: Loud Concerts

Етикети: , , , , , , , ,