Музикалните съкровища на България – радвам се, че ви има

риалити форматиСкъпи наши читатели,

Признавам си, следя с огромно удоволствие всички музикални риалити формати още от първия Мюзик Айдъл. Вълнувам се кой ще спечели, радвам се, ядосвам се и задочно споря с жури и гласуващи.

Настоящата публикация е кратко лично лирическо отклонение на мен, редактор в copyrights.bg. До днес не се бях престрашавала да пиша собствен текст за каквото и да било. Така че какво ме накара да преодолея своята неувереност в това отношение, какво ме провокира да се изправя лично пред вас..? Направиха го малката Преслава с големия глас; харизматичния Александър; Радко, който като запее „Синева“ на Васил Найденов и сърцето ми слиза в петите; бижуто с кристален глас и собствен почерк в пеенето Кристияна; да не забравя и малката „извънземно“ добра Крисия от Шоуто на Слави заедно с братятя Хасан и Ибрахим Игнатови, които ни представиха по възможно най-добрия начин на детската Евровизия.

Тези съкровища сложиха в малкия си джоб не един и двама утвърдени български и световни изпълнители. Тези съкровища са български и пеят на български. Тези съкровища са големите надежди на България. За авторските права, концертите и успехите на тези съкровища искам да публикувам новини. Скъпи наши читатели, мечтая някой ден да ви информирам, че някое от тези съкровища е получило награда „Грами“. Дали мечтата ми е осъществима?

Надежда Драгомирова

Етикети: , , ,