Радо Михов, автор в copyrights.bg с първи видеоклип

Радо Михов, автор в copyrights.bg с първи видеоклипРадо Михов с първи видеоклип

Здравейте,

Ако нямате какво да правите днес между 19:30 и 21:30, заповядайте на официалната промоция на първия видеоклип на песента „Дърта пияница“.

Тя ще се състои в клуб Bedroom в София, като ще има почерпка, свирене на група Slaff и разбира се, прожекция на клипа :)

Събитието: https://www.facebook.com/events/1514202775469615/

Ако не се видим там – ослушвайте се в идните дни и следете страницата ни във фейсбук.  Kлипа можете да видите ТУК и ако ви хареса, да го споделите с приятели :)

Радослав Михов е на 29 години от София  – автор и изпълнител на поп-рок песни, вокалист на група SLAFF. Става популярен с песните „Дърта пияница (айрян с баница)” и „За да си с мен” в миналогодишното издание на реалити формата „България търси талант” по бтв.

Като автор на текстове Радослав Михов има едно постоянно послание – позитивизъм и любов. Той на мнение, че има Добро и Зло в този свят и Доброто накрая винаги побеждава. Дори когато има мъка, тя често е полезен урок. И двете неща ги има, но от нас зависи да „обръщаме внимание на важните неща” ( из „Не ми пука”, Радо Михов и Slaff). Светът е много шарен и можем лесно да се изгубим, а това да сме добри , да живеем добре и да сме щастливи, извира от нас и го споделяме с други като нас. Щастието не е в света с неговите бляскави, неонови, пристрастяващи примамки.

Други статии с Радослав Михов:

Радо Михов – не пияницата с баницата, а информирания млад творец – интервю по повод Световния ден на интелектуалната собственост

 

Етикети: , , ,