Конкурс „Картина на месеца“ с нов участник

Скъпи читатели, конкурсът Картина/снимка на месеца на сайта за авторско право copyrights.bg продължава. Автор на новото предложение е Николай Браниславов Момчев. Николай е ученик от втори А клас на 12 СОУ “Цар Иван Асен II”.

12 СОУ „Цар Иван Асен ІІ“ е едно от „младите“ училища в централната част на София. През своята над 50-годишна история то претърпява много промени, но от 1993 г. се утвърждава като средно общообразователно училище с профилирано обучение в гимназиалния етап и прием след завършен VІІ клас. Широко застъпено е изучаването на чужди езици – английски език още от І клас, немски, френски или руски език като втори чужд език от V до VІІ клас, а всички паралелки от VІІІ до ХІІ клас са с чуждоезиков профил. Със съдействието на Училищното настоятелство функционират спортни клубове по футбол, волейбол и таекуондо. Към училищната библиотека е създаден клуб ‘Приятели на книгата’.

12 СОУ “Цар Иван Асен II” се радва и на подкрепата на авторитетни партньори – Посолството на Република Гърция, Консулството на Кралство Швеция, „Гьоте институт“, БЧК и др.

Ето и предложението на малкия ни участник:

конкурс

В конкурс „Картина на месеца“ могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни изискване е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullip4all.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на сайта за авторско право – copyrights.bg.

Всяка картина, която бъде обявена за месечен победител в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg, става и снимка на корицата в нашия фейсбук профил.

Етикети: , , , , , ,