Награда за принос към столичното образование

Награда за ЦЯЛОСТНА ДЕЙНОСТ, ЗАСЛУГИ И ПРИНОС КЪМ СТОЛИЧНОТО образованиеОБРАЗОВАНИЕ в културно образователна област бит и технологии получи Искрена Иванова – учител в 26. СОУ „Йордан Йовков“.  За разработване на проекти, свързани с екологията и етнографията „Изработване на сувенири и кукли от природни материали“ и представяне на добри практики в образованието. 26 СОУ „Йордан Йовков“ е профилирано училище с природоматематически профил с английски език и засилена подготовка в областта на екологията. Изучават се български език и литература, математика, природен свят, социален свят, изобразително изкуство, музика, конструктивно-техническа и битова дейност, физическа култура, игрова култура.IMG_0702

На 19.11.2014 Регионален инспекторат по образованието – София – град присъди ежегодните награди на изявени директори и учители от всички предметни области на столичното образование.

Официални гости на събитието бяха госпожа Ваня Кастрева – заместник министър на образованието и госпожа Евгения Вълкова – началник на РИО – София – град.

Тържествената церемония се състоя в зала България и бе част от грандиозен симфоничнофолклорен спектакъл под надслов „Живот, посветен на бъдещето“ по музика на проф. Кирил Стефанов, с участието на Софийска филхармония – диригент проф. Костадин Бураджиев.

Освен много добър учител и деец в областта на образование и културата, Искрена е и член на нашия екип. Браво Искре, гордеем се с теб!

Етикети: , , , , ,