Кандидат за картина на месеца на copyrights.bg – Валентина Григорова

Скъпи читатели, представяме на вашето внимание следващата творба, изпратена на редакционния ни имейл, за да участва в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg. Нейн автор е Валентина Григорова. Картината, която Валентина ни изпрати се казва „Пътешествия до моето сърце“, вдъхновена и посветена на разказите на Радичков.

изкуство

Ето какво ни разказа Валентина за себе си:

az_ot izlojbata1-1Аз съм от едно Русенско село – Бръшлен, близо до Дунава. Идвайки от такова чудно място, нося със себе си приказките и легендите на моите предци в сърцето си. В настоящия момент правя цикъл рисунки, посветени на моята земя, и на десетина народни песни, от трийсетте години на миналия век. Иначе се увличам от всички възможни предизвикателства за ума ми – увличам се от писането, от четенето, от музиката. От музиката с моята банда. И накрая ето какво се получава: когато не мога да рисувам – пиша. Когато не мога да пиша – пея. Когато не мога да пея – рисувам. Смятам се за щастлив човек, първо защото имам късмета да поглъщам и вадя от себе си живото изкуство, което от своя страна ме спасява да не посивея, и да не оглупея. И да не мрънкам колко е тежък живота. И второ, но не и по важност – имам чудесно семейство и добри приятели, без които пък никакво изкуство нямаше да ме трогне.

В конкурса „Картина на месеца“ могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни условие е да ни изпратите ваше оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullip4all.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на сайта за авторско право – copyrights.bg. В края на месец март ще представим на вашето внимание всички изпратени кандидатури и вие, нашите читатели, ще изберете „Картина/снимка на пролет 2016“. За награда на публиката ще се борят всички кандидати, независимо дали са били обявени от нашата комисия-жури за победител за месеца.

Всяка картина, която бъде обявена за месечен победител в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg, става и снимка на корицата в нашия фейсбук профил.

Етикети: , , , , ,