Силвия Артамонцева е месечния победител в конкурса Картина на месеца

Скъпи читатели, приключи конкурса Картина/снимка на месеца на сайта за авторско право copyrights.bg. Победител за месец октомври е Силвия Артамонцева със своята картина „Високо, високо…“

бухал

Силвия Артамонцева работи в областта на рекламата и оформлението на книги с редица български издателства от 1993г насам. През 1999 г. е един от основателите на частна галерия “Цар Овободител “ 6 в град София и започва активна галерийна дейност, като представя изложби на български и чуждестранни художници. През 2001 година със съпруга си създават галерия “Артамонцев” на бул. “Витоша” 139 в София и представят изложби на съвременни художници.

На редакционния ни имейл пристигна и първата кандидатура за месец ноември – съвсем скоро ще я видите тук на сайта, а и в нашия фейсбук профил.

В конкурса „Картина на месеца“ могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни изискване е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullipbulgaria.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на сайта за авторско право – copyrights.bg. Произведенията, изпратени до 30 ноември се борят за картина/снимка на месец ноември.

Всяка картина, която бъде обявена за месечен победител в конкурса на сайта за авторско право copyrights.bg, става и снимка на корицата в нашия фейсбук профил.