Картина победител на месец юли

Скъпи читатели, дойде време порталът за авторско право copyrights.bg, да обяви втората Картина победител в конкурса „Картина на месеца“. Авторът на снимката ни сподели, че с нея се опитва да покаже как красотата се крие в най-малките и прости неща, и можем да я открием навсякъде, трябва само да се огледаме.

Надежда не е професионален фотограф, не разполага с професионален фотоапарат, но въпреки това ни е изпратила произведение,  достойно за публикация в нашия сайт. В писмото си до нас тя сподели, че я привличат почти всички видове изкуство – обожава да ходи на концерти, има репродукция на известните Слънчогледи на Винсент ван Гог в хола си, като малка е ходила на балет, сега дъщеря и е посветена на танцовото изкуство.

Картина победител

В конкурса „Картина на месеца“ могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни изискване е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullipbulgaria.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на Портала за авторско право – copyrights.bg. В края на месец август ще представим на вашето внимание всички изпратени кандидатури и вие, нашите читатели, ще изберете „Картина/снимка на лято 2015“. За наградата на публиката ще се борят всички кандидати, независимо дали са били обявени от нашата комисия-жури за победител за месеца.

Етикети: , , , , ,