Конкурс „Картина на месеца“ на copyrights.bg

Конкурс "Картина на месеца" на copyrights.bgСкъпи читатели, порталът за авторско право Copyrights.bg, обявява конкурс „Картина на месеца“

В конкурс „Картина на месеца“ могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти.

Целта на конкурса е насърчаването на вътрешната потребност за творческа и индивидуална изява чрез една интересна и привлекателна за тях тема, която да реализират през свободното си време. Много често именно хобито показва истинския ни талант.

В своите рисунки участниците трябва да отразяват случки, събития или теми, които  ги вълнуват.

Участниците с рисунки могат да използват свободно избрана техника и материали (акварел, графика, колаж, водни бои, темперни бои, молив, флумастер, пастели).

Изпращайте ни снимки на вашите творби с добра резолюция на адрес editor@nullipbulgaria.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт и снимка. Любопитно ни да знаем повече за вас, с какво се занимавате, какво вдъхновява твореца у вас, така че освен авторските си произведения, изпращайте ни и кратка информация за автора. Изискването ни е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Комисия-жури ще оценява работите, изпратени за участие в конкурса. Най-интересните предложения ще бъдат публикувани на страниците на Портала за авторско право – Copyrights.bg, както и на неговата фейсбук страница, а всеки месец, ще обявяваме по една от картините за „Картина на месеца“. В края на месец август ще представим на вашето внимание всички изпратени кандидатури и вие, нашите читатели, ще изберете „Картина/снимка на лято 2015″. За наградата на публиката ще се борят всички кандидати, независимо дали са били обявени от нашата комисия-жури за победител за месеца.

Етикети: , ,