Картина на месец юни

Порталът за авторско право Copyrights.bg Ви представя първото си предложение – „Композиция от триъгълници“ – картина на месец юни.

Картина на месец юни

Картина на месец юниАвторът на творбата „Композиция от триъгълници“ – избирана за картина на месец юни е Невелин Иванов на 14 години, ученик в седми клас на 26 СОУ „Йордан Йовков“ София.

Любимите му предмети в училище са информационни технологии, рисуване, математика и спорт. През свободното си време има разнообразни  интереси – рисуване, футбол, плуване и компютърни игри.  Въпреки трудната учебна програма и   усилената подготовка  в училище за външното оценяване,  Невелин през цялата година успяваше да намери време за любимите си хобита – спорт и рисуване.

26 СОУ „Йордан Йовков“ е профилирано училище с природоматематически профил с английски език и засилена подготовка в областта на екологията.

В конкурса „Картина на месеца“ могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Единственото ни изискване е да ни изпратите оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения, ще се радваме да видим вашите идеи.

Изпращайте ни снимки на вашите творби на адрес editor@nullipbulgaria.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения публикуваме на страниците на Портала за авторско право – copyrights.bg.

Етикети: , , , ,