Концерт на Хулио Иглесиас в София

Хулио ИглесиасБлагодарение на Loud Concerts харизматичният Хулио Иглесиас пристига отново в нашата страна, за да изпее най-големите си хитове, с които покори света.

Концертът в зала ”Арена Армеец” на 26 май ще разчита на най-добрата техника и озвучаване, за да може публиката максимално да се наслади на изпълненията на испанския покорител на женските сърца.

Билетите за концерта на Хулио Иглесиас в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly от днес, 30 януари.

Датата е част от световната обиколка на Хулио Иглесиас, който има дати в Бразилия, Америка, Русия, след което ще мине и през по-близки европейски дестинации.

Хулио Иглесиас може да се похвали с внушителните 300 милиона продадени албума по целия свят на 14 езика и издадените над 80 албума с над 2 600 златни и платинени отличия. Именно те го нареждат, според музикалния гигант Sony Music Entertainment, в най-продаваният испаноговорящ изпълнител в историята и един от най-продаваните артисти за всички времена.

Характерните балади на изпълнителя му носят много отличия, между които награда Грами и собствена звезда на Алеята на славата. Той е и единственият чуждестранен изпълнител с рекордни продажби в Китай, награден от тяхното Министерство на културата.

Ако искате да усетите магията на живите изпълнения на Хулио Иглесиас, не забравяйте датата и мястото: 26 май, зала “Арена Армеец”!!!

За повече информация: Loud Concerts

Етикети: , , , , , , , ,