Людмила Филипова представи новия си роман „Аномалия“

Людмила Филипова представи бестселъра си „Аномалия“ в клуб „Маскара“.

За официалната премиера на книгата от Италия пристигна  принц Флавио Киджи. По време на премиерата на романа, водена от Богдан Томов и банкерът от Швейцария Георги Хорозов, публиката видя  за първи път и видеотрейлърът към нея. Романът е съвместен проект между издателствата „Сиела“ и „Ентусиаст“ .

Аномалия е роман, вдъхновен от реални събития и хора, променили света ни, и легенда, ревностно пазена от десетвековна фамилия, белязала историята на Европа и Ватикана. Разтърсваща история с неочаквани обрати за парадоксите на живота и реалността, които обитаваме. За значението на любовта, същността ни и силата на мисълта. За последиците от битката на хората да бъдат богове и за тайната на пророчество, вълнувало хората от 2000 години – водело религии и велики учени. Действието на сюжета се развива в Рим, Ватикана, Кеймбридж, Вашингтон и в Етернеума.

Людмила Филипова е автор на романите Анатомия на илюзиите (2006), Червено злато (2007), Стъклени съдби (2008), Мастиленият лабиринт (2009) и Антихтонът на Данте (2010), които се превръщат в бестселъри. Книгите й са превеждани в Русия, Сърбия, Гърция, Турция. По три от романите се разработват международни филмови продукции.

Авторката е номиниран в международни литературни конкурси като уважавания американски “Hidden River” и за втори кръг на европейския “Prix du Livre Europeen” 2008.

Автор

Даниела Сапунджиева

Booktrailer на книгата може да видите тук:

http://ludmilafilipova.com/

http://www.alto-pr.com/

Етикети: , , , ,